Het Andere Spel heeft tot doel de interesse in het abstracte spel weer op te wekken. Via deze site kunt u alvast wat meer te weten komen over een aantal spellen die in deze kategorie thuishoren.

Al de spellen die in het gamma van Het Andere Spel zijn opgenomen, zijn in de beste traditie boeiend en verrassend. Ze staan los van trends en modes en daarom zijn ze in deze tijd helaas wat op het achterplan verzeild geraakt. De meeste ervan zijn zelfs niet meer in de winkels te vinden. Maar wees gerust: ze komen terug! Ze sluiten perfect aan bij wat het spelen van een spel altijd geweest is en wat het altijd zal blijven: iets waar men zich in goed gezelschap graag aan overgeeft. Een spel is niet zomaar een gadget of hebbedingetje, maar iets dat naar vorm en inhoud het beste te bieden heeft en waar dus zowel kinderen als volwassenen vele jaren plezier aan kunnen beleven.

Spanning, plezier en voldoening, dat vat perfect samen wat een goed spel te bieden heeft.

Een goed spel is niet alleen een aanrader om in huis te hebben, maar het is ook perfect geschikt om anderen mee te verrassen. Zoekt u een goed en origineel geschenk? Wilt u eens iets anders geven? Dan vindt u op deze site zeker iets dat daarvoor in aanmerking komt.

Vriendelijke groeten, en veel plezier!

Kris Burm

 


( sinds 1/8/2000 )